MAJAKKALAIVA

RELANDERSGRUND

W. Crichton & Co. 1888

TILAUSMENU

Majakkalaivan keittiöstä ryhmille menut toiveiden mukaan, oli kyseessä sitten cocktailpalat, tai useamman ruokalajin istuva illallinen.

Yhteistyössä Catering Ceidas.

 

Suosittuja kokonaisuuksia 2017

Majakkalaivan saaristolaispöytä:

Vihersalaatti, Rellun salaattikastike
Tomaatti-sipulisalaatti
Metsäsienisalaatti
Graavilohi, hovimestarinkastike
Savustettu merilohi tai savustettu siika
Rellun sillilajitelma
Skagen röra
Naudan paahtopaisti & piparjuurikreemi
Keitettyä tilliperunaa
Saaristolaisleipä, vaalea leipä & voi

Messipojan menu:

Vihersalaattia, kuivattua tomaattia, appelsiinidressing
Parsa-hollandaise-salaatti, jääparsaa
Savustettuja juureksia, timjamikreemiä
Valkosipulilla maustettua siikaa, grillattua kurkkua
Maalaispate, omena-karviaishilloketta, briossia
Paahdettua vasikkaa, juuripersiljaa, katajanmarjakastiketta
Leipä & persiljalevite

Luotsin menu:

Punajuuri-mantelisalaattia
Grillattua fenkolia, haudutettua purjoa
Omena-melonisalaattia, kanelivaahtoa
Jokirapuskagen, ruisnäkkileipää
Hiillostettua lohta, puolukkasurvosta, piparjuurikreemiä
Lindströmin mureketta, kaprista, Rellun sinappikastike
Leipä & persiljalevite
Toscakakkua, uuniomenavaahtoa, omenasipsejä

 

Majakkalaivurin illallinen, pöytäkunnittain jaettavilta vadeilta:

Borschkeittoa, punajuuripyrettä, pippurismetanaa
Hiillostettua fenkolia, artisokkaa, piparjuurta
Waldorfinsalaatti, selleripyrettä
Vadelma-rucolasalaattia, kuminalla marinoitua juustoa
Rakuunasilakoita, perunasipsejä
Neilikalla maustettua nieriää, scampia
Prässättyä ankankoipea, oreganomakkaraa
Savustettua karitsanniskaa, kurpitsarisottoa, pikkelöityä kurpitsaa
Tillipannacotta, akvaviittisorbettia, suklaakakkua